Juhannuksen jälkeen on mentävä töihin ja vasta olen lomaan alkanut tottua. Eihän nämä päivät nyt niin kivoja ole olleet. Sitä kummasti kuvittelee että kaikkina lomapäivinä aurinko paistaa.  Eihän se tietenkään voi pitää paikkaansa. Pitäisi vaan oppia nauttimaan niistä hetkistä toden teolla kun aurinko porottaa. Nyt onneksi on aika mukava ilma. Pilvien takana ainakin on aurinko.

Tytäs soitteli savosta ja kertoi heillä olleen useampia kuumia ja helteisiä päiviä. Pyysin lähettämään niitä tänne Helsinkiin.

Viime yö meni taas huonosti nukkuessa. Valvoin vielä kahden aikoihin ja kun viimein nukahdin nukuin huonosti ja heräilin painajaisiin useampaan kertaan. En tiedä mikä minua valvottaa. Nousin ylös vasta klo.12 ja olin harmissani. Piristyin kuitenkin siinä kahvia juodessani ja sain imuroitua ja pestyä vähän paitoja. Lähden kuuden paikkeilla Ooppean amfiteatteriin katsomaan vanhoja tansseja 30-50 luvulta.Tosin Kirka esiintyy tänään Espan lavalla ja sinnekin tekisi mieli mennä. Saa nyt nähdä mitä sitten innostuu tekemään. Onhan tässä koko päivä aikaa.

Vähän meni ruokailu sekaisin tuosta pitkään nukkumisesta ja pitäisi miettiä tarkkaan mitä laittaa lounaaksi näin myöhään ettei tule ahmittua kaappeja tyhjiksi pelkästä ahneudesta. Meinasin tyhjätä vähän pakastinta. Siellä on kaikenlaisia pieniä nyssäköitä, mutta en tietenkään ole nimennyt niitä, joten yllätyksen puolelle se ruoka jokatapauksessa menee.