Voisi sanoa, että onneksi on kohta tiistai. Tämä päivä meni taas ketuille heräämisen suhteen. Näköjään herään jatkuvasti puolenpäivän paikkeilla ja sitten tuntuu jo päivä olevan ohitse.Tietenkin päivää voi näin kesälomalla jatkaa tänne yöhön asti, mutta ensi maanantaina on jo työpäivä. Alkavat ne aikaiset ylösnousut. Pitäisi ruveta jo totuttelemaan niihin.

Päivä meni vähän moraalisessa kankkusessa kun tuli viikonlopulla juonua niitä tuliais oluita.  Ja oikeastaan ihan liiankin kanssa. Se on kumma kuinka lomalla menee melkein aina överikse oluen juonnin kanssa. Tosin nykyisin otan ulkona olessa mielummin lasin viiniä kun pullon olutta. Parannusta sekin.Siinä mielessä on hyvä päästä taas työrytmiin; ei jaksa lipitellä alkoholia liikaa.

Muutenkin on lopetettava sitä oluen ja viinin lipittelyä tämän Painonvartijat kurssin takia. Vähän tuo Juhannus tuossa mietityttää kuinka pysyn syömisen ja juomisen suhteen ruodussa, mutta kokeilen nyt kuinka käy. Jos tulee möhlittyä niin seuraavana päivänä voi sitten aloittaa alusta. En meinaa masentua pienistä möhläyksistä! Mikäli vietän Juhannuksen täällä maalla tulee tuskin mitään erikoisemmin mässättyäkään enkä ole ajatellua alkoholiakaan täällä ottaa. Mikäli lähden jonnekin Juhannuksen viettoon voi olla vähän hankalampi toteuttaa näin alussa sitä painonvartijat taulukkoa. Seurassa tulee kuitenkin enemmän syötyä ja juotuakin. En meinaa kylässä vielä ruveta mainostamaan tätä laihdutusta.

Yllättävää kyllä, olen joko menettänyt nestättä tai tosiaan painoa. Vaaka näytti tänä aamuna 70.2kg eli pari kiloa vähemmän kun viimeviikolla jonain pahana päivänä. Tosin olen ihan tarkoituksella tehnyt kevyempiä ja rasvattomampia vaihtoehtoja tämän viimeviikon aikana. Ajattelin sitten tänään mitä sitä pitkittää laihdutuksen alkua Juhannuksen yli. Totesin vain että nyt se alkoi ja tänään olen koettanut noudattaa pisteitä parhaani mukaan. Jäi vielä vissiin piste tallelle! En tosin ole yhtään käynyt kävelemässä. Koko päivä on tullut oltua paikoillaan. En käynyt edes kaupassa. Söin jääkaappia tyhjäksi ja hyvinhän kaikilla viikonlopun jämillä pärjäsi ja pystyin aika hyvin pistelaskussakin mukana.

Huomenna on mentävä kunnon lenkille. Menen myös katselemaan uusia silmälasin pokia. Mies tulee mallimestariksi kun en kunnolla itse sitten näe minkälaiset lasit ovat kaukaa katsottuna. Pakko ottaa kaksiteholinssit ja ne maksaa hunajaa!

Pistin tänään koneelle valokuvia kamerasta ja laitoin näytölle kuvaksi lasiperhosen. Tuli aika kiva kuva itsetekemästäni perhosesta kun se leijuu omenapuun oksalla vihreää taustaa vasten ja auringonvalo kuultaa sen lävitse. Viime yönä kun en saanut taaskaan unta, mietiskelin niitä uusia lasimalleja. Mikäli ei uni tule tänäkään yönä, meinaan mennä kellarin työverstaaseen kokoamaan punaisia sydämiä ja lasikoruja. Toivottavasti kuitenkin saan unen päästä kiinni ilman nukahtamislääkettä. Olen ihan jo koukussa niiden tuomaan nopeaan uneen. Päätin lomani aikana päästä niistä eroon, mutta tuo pirun ihottuma pisti niitä ottamaan kun en muuten pystynyt raapimatta olemaan. Täytyy vain valvoa.....