Vietin viikonlopun Tukholmassa. Olin valmentaja-huoltojoukkona tukholman marathonilla. Mieheni juoksi kolmannentoista juoksunsa, nyt ensikertaa Tukholmassa. Kyllä oli porukkaa! Onneksi se on ohi taas vuodeksi ja juoksu sujui hyvin, niin kun oli suunniteltukin. Juoksija on sippi ja samoin huoltaja! Stressaavaa on se odottelu ja se, että pääseekö valmennettava maaliin. Tähän asti on aina päässyt!

Ostin laivalta itselleni vähän lenkkivehkeitä. Ei voi enää vedota, etteikö olisi vaatteita lenkkeilyä varten!Tulisi vain kauniit ilmat,että pääsisi vetämään uudet sortsit ja lenkkipaidan päälleen. On ihan pakko käydä lenkillä vähän useammin. Nykyisin painoa tulee jo siitä, että vilkaisee täytekakkuun.!

Yritin kyllä nytkin pitäytyä aika vähällä mässäämisellä, mutta aina siellä laivalla tulee vähän ylilyöntejä.Kymmenen kiloa on minun tavoitteeni ja se tuntuu paljolta. Missä vaiheessa ne kilot tulivat?Ajattelin aina vain että kyllä niistä eroon pääsee. Pääseehän niistä, mutta minkälaista vaivaa se elämään tuokaan. Ainaista tarkkailua mitä suuhunsa laittaa, mutta jotenkin sen vain on oppinut automaattisesti huomaamaan mikä on parempi ruoka kun toinen. Tulee valittua kuin huomaamattaan se kevyempi. Eipä silti;sitten kun se mässyvaihe tulee olen aika holtiton.

En oikein saanut reissusta hyviä kuvia. Muutaman kalalokkikuvan sain otettua ja latasin ne jo koneelle tarkistusta varten. Minulla on digikamera kolmatta vuotta. HPPhotosmart R707 ja se on ollutminun käytössäni tosi sopiva. Sillä saa tarkkoja A4 kokoisista kuvista, kuulemma isommistakin, mutta minulla tulostimesta tulee suurimpana se A4 kuva ja ne on olleet hyviä kun ottaa 5 pikselin kuvina.

Kamerani oli aika kallis sillon kolmisen vuotta sitten, mutta nykyisin sen saa jo 199e. Ainakin Anttilassa se on ollut usein tarjouksessa ja minusta kamera on ollut aikahelppokäyttöinen.

Marjalle kiitos viestistäsi!!!!

Laitan jossain vaiheessa tänne e-mailini, kunhan vain muistan salasanani,minkä tätä vuodatuspalstaa varten sähköpostilleni loin. Ajattelin taas että kyllähän niin helpon salasanan muistaa. No, tässä sitä ollaan ilman salasanasta hajuakaan. On varmaan avattava uusi posti.

Nyt alkaa jo väsymys painaa silmiäni ja taidan painua unten maille....